mobil menü
Basında Eti
Tüm Basında Eti

ETİ Fabrikalarının Üretkenliğini Yüzde 44 Artırdı

Nisan 2018

Eti Fabrika Üretkenliğini yüzde 44 arttırdı
ETİ, fabrikalarının üretkenliğini yüzde 44 artırdı HABER MERKEZİ ETİ Gıda, verimliliğini en üst seviyeye çıkarırken dünya standartlarında üretim yapmaya devam ediyor. ETİ'nin Kek, Çikolata ve Bisküvi Fabrikaları, Japan Institute of Plant Mainte- nance (JIPM) tarafından 1971 yılından bu yana düzenlenen "Toplam Üretken Bakım" {TPM: Total Productive Maintenance) Ödülleri'nde "Advanced Special Avvard for TPM Achievement" {TPM'de Özel İleri Uygulama) Ödülü'nün sahibi oldu. Özgün bir Japon yönetim sistemi olan "Toplam Üretken Bakım" alanında 15 yıldır çalışan ETİ'nin bu alanda WCM {World Class Manufacturing) 'den önceki Özgün bir Japon yönetimsistemi olan "Toplam Üretken BakınV'alanında 15yıldır çalışan ETİ'nin bu alanda WCM (World Class Manufacturingl'den önceki en yüksek seviye olan"TPM'deÖzel İleri Uygulama"ödüllerini, Japonya'nın Kyoto şehrinde gerçekleştirilen törende ETİ Gıda adına W(M Kıdemli Müdürü Murat Çamkoru teslimaldı. en yüksek seviye olan "TPM'de Özel İleri Uygulama" ödüllerini, Japonya'nın Kyoto şehrinde gerçekleştirilen törende ETİ Gıda adına WCM Kıdemli Müdürü Murat Çamkoru teslim aldı. Hedef2020 yılında WCM seviyesine ulaşmak Dünya standartlarında üretim yapan ETİ, verimliliğe odaklı mlıcmnlarıvln cîmHîvp kadar Toplam Üretken Bakım (TPM) alanında JIPM'den 17 ödül almayı başardı. Sürekli iyileşme ve gelişme anlayışı sayesinde Kek, Çikolata ve Bisküvi olmak üzere üç fabrikasında yürüttüğü çalışmalarla ETİ, 2020 yılında TPM'nin en üst seviyesi olan WCM {World Class Manufacturing) seviyesine ulaşmayı hedefliyor.

Paylaş